چطور شامی بابلی درست کنیم؟

به گزارش وبلاگ ستاره، در این خبرنگاران مگ طرز تهیه شامی بابلی را به شما آموزش می دهیم. شامی بابلی جزو غذاهای شمالی اصیل و خوشمزه است.

چطور شامی بابلی درست کنیم؟

برای پختن شامی بابلی از سبزی های کوهی معطری مانند زلنگ استفاده می نمایند که عطر و طعم بسیار خوشی به این غذا می دهد. سبزی های معطر و مخصوص شمالی، طعم این شامی را با تمامی شامی ها و کباب های تابه ای دیگر متفاوت می نماید.

مواد لازم شامی بابلی (برای 8 نفر)

  • سبزی شامی بابلی: 400 گرم (خام یا بخارپز)
  • گوشت گوساله بدون چربی: 400 گرم
  • تخم مرغ: 3 تا 4 عدد
  • لپه: 1 پیمانه
  • پیاز: 1 عددپ
  • سیب زمینی: 2 عدد
  • گردو خرد شده: نصف پیمانه
  • زردچوبه، فلفل سیاه، دارچین و نمک به میزان لازم

طرز تهیه شامی بابلی

1.

برای آغاز تکه های گوشت را با پیاز در روغن تفت دهید.

2.

بعد از این که گوشت کمی تغییر رنگ داد، تمام ادویه ها به جز نمک را به آن اضافه کنید.

3.

1.5 پیمانه آب جوش به گوشت اضافه کنید و اجازه دهید که بپزد.

4.

در یک قابلمه دیگر لپه و سیب زمینی را با کمی آب بپزید.

5.

بعد از پختن گوشت، لپه و سیب زمینی ، آن ها را در آبکش بریزید تا آب آن ها برود و کاملا خنک شوند. بعد از خنک شدن مواد، آن ها را چرخ کنید.

6.

بعد از چرخ کردن گوشت، سیب زمینی و لپه، سبزی را به همراه نمک و گردو اضافه و خوب مخلوط کنید. می توانید مواد را دوباره در چرخ گوشت بریزید تا بافت کاملا یکسانی پیدا نمایند.

7.

یکی یکی تخم مرغ ها را به مایه اضافه کنید تا مایه شامی به حالت چسبندگی برسد. ما برای این مقدار مواد، 4 تخم مرغ اضافه کردیم.

8.

شامی ها را شکل دهید و در روغن با حرارت ملایم سرخ کنید.

چطور مرغ ترش شمالی درست کنیم؟

چطور مرغ ناردونی درست کنیم؟

منبع: دیجیکالا مگ

به "چطور شامی بابلی درست کنیم؟" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "چطور شامی بابلی درست کنیم؟"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید